Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de pi
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se unge cu unt.
Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.
Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.
Se mai condimenteaza, daca considerati necesar.
Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.
Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Pofta buna!
Reteta Piept de pui umplut a la Droopina a fost propusa de Droopina pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:
Rulada din carne tocata,
Rulada de carne cu oua,
Rulada de curcan cu brinza
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii