Aperitive cu carne

Reteta Portofel aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Saigiu_40829 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se portioneaza pieptul de pui in felii se bate se aseaza pe jumatate: cascaval (afumat e mai interesant) si sunca se acopera cu cealalta jumatate de p

ingrediente

   un piept pui
   1 ou
   cascaval
   sunca
   pesmet
   susan

mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui in felii se bate se aseaza pe jumatate: cascaval (afumat e mai interesant) si sunca se acopera cu cealalta jumatate de piept, se prinde cu o scobitoare, se da prin pesmet, apoi prin ou batut cu sare si piper, apoi prin pesmet amestecat cu susan. Se prajeste.
Cu cartofi prajiti sau piure si acritura.
Incearca si Portofel aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofel aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.