Pui kiev

Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pui kiev

Ingrediente

  • piet de pui
  • sare
  • piper
  • unt
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • marar
  • ou
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de carne. Se ruleaza precum sarmalutele si se prind cu scobitori. Pregatim locul de munca in felul urmator : faina + sare(putina), pe o farfurie; oul batut , intr-un castronel; pesmet + sare(putina), pe alta farfurie. Tavalim rulourile intai prin faina, apoi prin ou si la final pesmet. Se prajesc la foc mediu pe toate partile pina cind se rumenesc bine.


Se servesc cu cartofi aurii si salata de varza. Reteta Pui kiev a fost propusa de Marci pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu rizotto ,

Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar,

Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Napolitane cu cacoa si menta
3
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Napolitane cu cacoa si menta

ALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...

Napolitane cu cacoa si menta
Supa crema de usturoi
4
Supe de legume

Supa crema de usturoi

Nu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...

Supa crema de usturoi
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
5
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Parteneri
Tort nins cu cocos si crema de visine
Bucataras.RO

Tort nins cu cocos si crema de visine

M-am inspirat de aici http://www.bucataras.ro/retete/tort-nins-cu-nuca-de-cocos-si-zmeura-68781.html

Tort nins cu cocos si crema de visine
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!