Raciturile de pasare reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul invitatilor dumneavoastra.
Raciturile de pasare nu reprezinta o reteta prea complicata. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba si cand da in clocot, se pun labele si capul, apoi bucatile pe rand, nu odata, pentru ca zeama sa nu iasa tulbure. Se ia spuma, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana sunt gata, fara sa se sfarame camea. Se scot labele si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine spalate si curatite. Se lasa sa fiarba descoperite, la foc mic, si din cand in cand se ia spuma. Se sareaza.
Sunt gata atunci cand carnea se desface usor de pe os. Se scot oasele inainte de a se raci si se asaza carnea in farfurii. Zeama se curata de grasime si se incearca daca este destul de legata, punand cateva picaturi pe o farfurioara. Daca acestea se intaresc bine la rece, se da la o parte oala cu zeama si se lasa sa se limpezeasca. In caz contrar se lasa pe foc, sa mai dea cateva clocote. Dupa gust, se poate adauga in zeama putin usturoi pisat, inainte de a fi strecurata. Se toarna apoi zeama peste carnea din farfurii si se lasa sa se prinda. Inainte de a fi servite se pot rasturna, stergand fundul farfuriei cu un servet muiat in apa fierbinte. Apoi, puteti savura acest aperitiv de racituri de pasare.
Raciturile de pasare pot fi servite ca aperitiv atat inainte de mesele de pranz cat si inaintea celor de seara.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseVa invit sa incercati o supa crema delicioasa, numai buna pentru a va incalzi pe vremea asta racoroasa.
Supa crema de dovleac servita in paineReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii