Aperitive cu carne

Reteta Rulada Budapesta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune c

ingrediente

   5 albusuri de ou
   250 gr zahar
   10 nuci macinte
   100 gr faina
   1
   Â½ linguri de cacao
pentru crema :
   400 ml frisca
   1 conserva mica de mandarine
pentru decor :
   100 gr ciocolata de menaj

mod de preparare

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune compozitia la copt la 180 grade, pe o hartie de copt cca 15-20 de minute.


Intre timp se prepara crema pentru umplutura: frisca se bate spuma si se adauga bucatile de mandarine(scurse). Inainte de racirea blatului de piscot se aseaza umplutura si se ruleaza cu grija.
Alte rulade recomandate
Incearca si Drob de miel (special de Paste)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Budapesta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.