Aperitive cu carne

Reteta Rulada de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura.
Chiflele se inmoaie in lapte, se storc

ingrediente

   Pentru 5 – 6 persoane
   1 kg carne tocata
   3 chifle uscate
   lapte
   6 oua
   o ceapa mica
   untura
   piper
   sare
   pesmet
   (usturoi)
   (patrunjel)
   (boia)

mod de preparare

Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura.


Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si trei oua batute. Se condimenteaza cu sare, piper (eventual cu usturoi, patrunjel verde taiat marunt sau boia).


Amestecul se framanta bine, i se da forma dreptunghiulara, se niveleaza si pe linia de mijloc al lungimii se asaza ouale fierte, se acopera cu compozitia din margini.


Se asaza intr-o tava tapetata cu pesmet. Suprafata se unge cu grasime si se presara cu pesmet. Se rumeneste in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic, stropindu-l din cand in cand cu sucul propriu.
Alte retete recomandate


Ciulama de ciuperci


Ciuperci umplute


Ciorba radauteana
Incearca si Pasta de sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.