Aperitive cu carne

Reteta Rulada de curcan cu crenvursti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.
Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.
Sunca se asaza pe

ingrediente

   Pentru 4 persoane
   4 felii de piept de curcan (120 – 140 g/bucata)
   4 crenvursti
   4 felii sunca feliata de aparat
   4 felii subtiri de cascaval
   2 linguri de mustar
   Sare
   piper macinat
   dupa gust
   Faina
   ou si pesmet pentru pane
   Ulei alimentar pentru prajit

mod de preparare

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.


Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.


Sunca se asaza pe felia de cascaval iar pe felia de cascaval se asaza crenvurst. Aranjamentul se asaza pe felia de carne, se ruleaza si se fixeaza cu tepuse de bucatarie pentru carne, ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. Ruladele se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei. Dupa ce sunt gata, se scot tepusele si ruladele se servesc taiate oblic.
Alte aperitive recomandate
Incearca si Clatite cu jambon
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu crenvursti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.