mod de preparare
Am condimentat carnea, am adaugat pesmetul, oul, verdeata, usturoiul pisat si pâinea pe care am înmuiat-o în apa calduta, am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua. Am pregatit doua rulade mai subtiri.
Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.
Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute (daca va place foarte picant, puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.
Am rulat ajutându-ma de hârtie, apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.
La fel am procedat cu carnea ramasa.
Am pus rulada la cuptor la 200 de grade C si le-am lasat pâna ce s-au copt.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.
S-aveţi pofta!!!
Incearca si Carnati cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe