Aperitive cu carne

Reteta Rulada picanta cu nuca si ardei iute

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 
Claudia Baban postat de
Postat pe: 10-10-2018
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

10 portii

   1 kg carne tocata porc
   Sare roz de Himalaya
   Piper
   Boia de ardei
   3 caţei de usturoi
   1 lingura pesmet
   2 felii de pâine
   1 ou
   Patrunjel si marar verde
   2 linguri dulceaţă de ardei iute
   100 g miez de nuca

mod de preparare

Am condimentat carnea, am adaugat pesmetul, oul, verdeata, usturoiul pisat si pâinea pe care am înmuiat-o în apa calduta, am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua. Am pregatit doua rulade mai subtiri.
Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.
Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute (daca va place foarte picant, puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.
Am rulat ajutându-ma de hârtie, apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.
La fel am procedat cu carnea ramasa.
Am pus rulada la cuptor la 200 de grade C si le-am lasat pâna ce s-au copt.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.

S-aveţi pofta!!!
Incearca si Lipii cu pui si guacamole
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.