Aperitive cu carne

Reteta Rulou din ceafa de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si casc

ingrediente

   4 felii de ceafa de porc
   cascaval afumat
   sunca presata
   mustar
   sare
   piper
   alufolie- pentru prajit

mod de preparare

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si cascaval afumat.


Apoi se ruleaza si se impacheteaza in alufolie fiecare asemeni bomboanelor de pom.


Se incalzeste bine uleiul si la temperatura de 140-160 de grade Celsius se prajesc rulourile timp de 15-20 de minute. Apoi se scot din ulei si se indeparteaza alufolia.



Alte retete recomandate:





Ardei umpluti


Ciuperci umplute
Incearca si Ghiudem
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din ceafa de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.