Aperitive cu carne

Reteta Rulouri de piine cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Piine se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez. Se unge pe interior cu unt si se pre

ingrediente

   o salata verde
   2 cepe de apa
   o piine alba pentru toast
   100g unt
   4 felii cascaval
   4 felii sunca afumata

mod de preparare

O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Piine se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez. Se unge pe interior cu unt si se presara ceapa tocata. Pe toata lungimea painii se pun cascaval, sunca si jumatate din salata verde, sare si piper dupa gust. Se ruleaza cu grija si se infasoara in folie de aluminiu. Se da la rece o ora. Se taie rulada si se fixeaza fiecare felie cu o scobitoare.

Se serveste ornata cu inele de ceapa
Incearca si Placintele cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piine cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.