Se face snitel din piept de pui care se condimenteaza se trece prin faina, ou amestecat cu putina smantana (pentru a fi mai crocant) si pesmet. Se pr
Se face snitel din piept de pui care se condimenteaza se trece prin faina, ou amestecat cu putina smantana (pentru a fi mai crocant) si pesmet.
Se prajesc snitelele in uleiul incins insa la foc mic pentru a nu le arde.
Le scotem pe hartie, servetel pentru a absorbi din ulei.
Voi scoate ananasul din suc si vom lasa sa se scurga putin.
Punem pe fiecare snitel o felie rondea de ananas in mijlocul rondelei vom pune un amestec de cascaval si foarte putina smantana pt a lega putin cascavalul.
Se introduc putin 2 min la 100 Grade la microunde pt a se lasa cascavalul.
Se pot servi calde sau reci pentru ca sunt delicioase
Pofta buna!
Reteta Snitel piept de pui cu ananas a fost propusa de YOYO pe forum culinar.ro
Alte retete de snitel gasiti aici:
Snitel umplut,
Snitel milanez,
Snitel de porc cu sos vanatoresc
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii