Aperitive cu carne

Reteta Specialitate cu pui, somon si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu sc

ingrediente

   1 piept de pui
   2-3 felii de somon afumat
   1 pachet surimi
   2-3 linguri susan
   1 cana faina
   2 oua
   ulei
   200 gr cascaval
   1 legatura ceapa verde
   2 cubulete spanac congelat
   1 ardei gras
   1 punga mix de salata
Pentru sos:
   1 radacina hrean
   100 gr branza feta
   200 gr smantana
   2 linguri ulei de masline

mod de preparare




Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se dau rulourile prin faina, ou batut si apoi prin susan si se prajeste in baie de ulei. Separat, se taie cubulete cascavalul, se pune intr-un castron si se lasa la topit, in microunde. Se rastoarna apoi pe o folie alimentara si se intinde cu sucitorul, ca pe o foaie de placinta. Deasupra se pune ceapa verde calita in putin unt, cu spanac, felii de ardei, sare si piper. Se intinde compozitia uniform, pe toata suprafata cascavalului, se ruleaza, se strange folia la capete si se introduce in frigider. Se pregateste sosul, apoi. Hreanul se rade, apoi se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza feta si smantana lichida. Se orneaza un platou cu salata, se adauga restul de ardei, ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic. Se asaza ruloul de pui, taiat felii, sos deasupra si cascavalul taiat pe oblic.
Se serveste ca aperitiv.





Alte aperitive:





Saratele Chiftele Ciuperci umplute
Incearca si Cupe de parizer umplute cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu pui, somon si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.