Aperitive cu carne

Reteta Sunca crocanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condiment

ingrediente

   350 g sunca fiarta
   200 g besamel
   2 galbenusuri
   2 oua intregi
   faina
   pesmet
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condimenteaza cu sare si piper. Din pasta bine amestecata se formeaza baghete mici si se baga la frigider. Mai tarziu se dau prin faina, oua batute si pesmet, dupa care se prajesc in ulei sau untura incinsa pana se rumenesc.
Se pot servi ca atare sau insotite de cartofi prajiti si salata verde.





Alte retete recomandate:





Ciuperci la cuptor


Castraveti bulgaresti


Tocanita de pui
Incearca si Pasta din ficat de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca crocanta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.