Tartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Se calesc ingredientele pentru compozitie intr-o lingura de ulei, la foc mic cca. 15 minute. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se imparte in parti egale de marimea unein nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor. Se umple toate formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.
Tartinele cu carne si ciuperci se por servi calde sau reci, decorate cu salata verde si ketchup.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe