Aperitive cu carne

Reteta Tartine cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.
Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingur

ingrediente

   4-6 painisoare mici
   100 g carne tocata
   50 g slanina sau costita afumata
   1 lingura de bulion
   1 ceasca de ulei
   1 ou
   sare
   piper macinat
   1 ceasca de lapte dulce

mod de preparare

Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.


Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura, de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust.


Cu acest amestec se umplu jumatatile de paine care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.


Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper.
Tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.


Alte retete culinare








Tartine cu crema de spanac


Salata cu sfecla rosie
Incearca si Salata de creier de boeuf
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.