Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g u
Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g unt, 1 ou, sare cca 2 cani faina si se imparte in parti egale de marimea unei nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor.
Umplem formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.
Le putem servi si calde si reci. Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii