Pieptul de pui se curata se spala se taie bucati,si se pune in blender.
Pieptul de pui maruntit se pune intr-o cratita.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati, se scufunda in apa sarata, se scurg si se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca, se pune putin ulei de masline, piper si sare si se omogenizeaza din nou.
Se pune compozitia intr-o tava de chec, unsa cu ulei de masline si se coace cca 25 min la 180 grade.
Terina de pui se serveste alaturi de salata.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe