Aperitive cu carne

Reteta Tort sarat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
any_annette postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort "La vie en rose" (reteta video)"
 
Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate

ingrediente

   250 gr de smantana sau iaurt
   200 gr de salam de orice fel (de preferat mortadella)
   200 gr de branza Asiago (cas sau cascaval)
   4 oua
   3 linguri de faina
   1 lingura de gris
   marar
   Parmigiano Reggiano (pentru pus deasupra la final)

mod de preparare

Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate putin, apoi grisul. Se adauga mararul. Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se pune Parmigiano Reggiano.


Se da la cuptor la 150 de grade in jur de 30-40 de minute. Cuptorul sa fie incalzit bine inainte.


ATENTIE! Nu se pune sare.
Poate fi consumat atat cald cat si rece.


Alte retete recomandate:
Incearca si Pachetele de primavara cu carne tocata de porc si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort sarat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.