Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate
Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate putin, apoi grisul. Se adauga mararul. Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se pune Parmigiano Reggiano.
Se da la cuptor la 150 de grade in jur de 30-40 de minute. Cuptorul sa fie incalzit bine inainte.
ATENTIE! Nu se pune sare.
Poate fi consumat atat cald cat si rece.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsE de sezon.....si e impartita si mancata deja....
Prajitura cu crema de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii