Este o reteta de pizza originala, se face rapid si este gustoasa si satioasa!
Se face un aluat din faina amestecat cu putina drojdie si apa calda. Se lasa deoparte la dospit. Se pune intr-o tigaie lingura de ulei de masline cu carnea de pui/vita, sare, semintele si boia. Se amesteca constant cu o lingura de lemn pana compozitia devine aurie.
Sunt tocate legumele, ardeiul gras, ceapa si se pun pe un platou pentru servit.
Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu carnea din tigaie. Se inchide focul si se pune pasta de tomate peste compozitie.
Aluatul se lucreaza, se fac cateva turte si compozitia peste ele,asezandu-se peste turte.
Optional, se poate adauga orice altceva peste carne, branza, masline taiate, ardei copti, cascaval razuit sau parmezan.
Eu am adaugat salata verde asezonata cu uleiul de masline si seminte de susan.
Se baga la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu. Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii