Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Toba de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:30m 

Toba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc

detalii rețetă—

Barcute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.

detalii rețetă—

Chiftele cu zacusca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si

detalii rețetă—

Pasta din ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa

detalii rețetă—

Sunca de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul,

detalii rețetă—

Pateu din carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si

detalii rețetă—

Felii de sunca cu sos de vin si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul

detalii rețetă—

Pateu din ficat de gasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe ficatul de gasca in apa cu vin si 50 gr unt (apa in cantitate cat sa acopere ficatul), timp de 15 minute,

detalii rețetă—

Limba cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o

detalii rețetă—

Chiftelute din ciuperci cu sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Chifla se inmoaie in apa calduta. Curatim legumele si le taiem astfel: ceapa in cubulete mici, prazul si morcovii

detalii rețetă—

Rulouri de sunca cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si

detalii rețetă—

Sunca umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sunca se fierbe pana se inmoaie iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga

detalii rețetă—

Rulada de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de cascaval se freaca pana devine o spuma, cu hrean, mar, sare si piper. Captusim o tava rotunda sau

detalii rețetă—