Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

• se curata ficateii, se spala si se lasa la scurs• se pun la fiert in lapte cu putina

detalii rețetă—

Tarta cu costita si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Tarta cu costita si spanac este o mancare consistenta si delicioasa. Am făcut aluatul de tartă amestecând făina

detalii rețetă—

Crenvusti in aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se

detalii rețetă—

Cornuri picante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat

detalii rețetă—

Chifle cu sunca si spanac

complexitate reteta Redusa 

Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.

detalii rețetă—

Pateu aperitiv cu carne macra

complexitate reteta Redusa 

Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de

detalii rețetă—

Cornulete aperitive cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se

detalii rețetă—

Bulete berlineze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se

detalii rețetă—

Crochete delicioase de creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv aveti nevoie de creier, faina, lapte si

detalii rețetă—

Crochete de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceste crochete de curcan se prepara rapid si sunt un aperitiv delicios. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti

detalii rețetă—

Chiftele de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si

detalii rețetă—

Chifle turcesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de

detalii rețetă—

Sufleu de creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si

detalii rețetă—

Chifetele moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei,

detalii rețetă—