Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mititei din peste

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 5m 

• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron

detalii rețetă—

Chiftele bavareze cu bere

complexitate reteta Redusa 

Chiftelele bavareze cu bere sunt un aperitiv gustos. Carnea trebuie lasata peste noapte la frigider, pentru ca

detalii rețetă—

Aperitiv cu bacon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat.

detalii rețetă—

Tarta impletita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se topeste untul pe bain-marie si se amesteca cu sarea si zaharul. Se incorporeaza treptat faina cernuta,

detalii rețetă—

Chec apeririv ieftin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie cubulete mici parizerul Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile. Se pune

detalii rețetă—

Vol-au-vent cu pui si sos parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat. Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o

detalii rețetă—

Saltimbocca alla romana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste o lingura de unt in tigaie si cind e fierbinte se pun feliile de carne, mai intii pe partea cu

detalii rețetă—

Treccia ripiena salata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam

detalii rețetă—

Rulou din carne de porc si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ruloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in

detalii rețetă—

Crochete sarbesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata,

detalii rețetă—

Carnati cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii

detalii rețetă—

Rulada de curcan cu prune si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie pieptul de curcan in felii si se presara sare si ghimbir. Peste carne se intinde o felie de cascaval

detalii rețetă—

Chiftele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec

detalii rețetă—