Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Snitel grecesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Snitelul grecesc este delicios. Pentru a pregati astfel snitelul trebuie sa folositi 500 de grame de carne de vita.

detalii rețetă—

Rulada de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu

detalii rețetă—

Snitel de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Snitelele se tamponeaza cu un servetel. Taiem si ierburile marunt. Uleiul se amesteca cu sucul de lamaie si cu

detalii rețetă—

Pui pane (dajaj pane)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai

detalii rețetă—

Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea

detalii rețetă—

Saculeti din carne cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza. Ciupercile se taie

detalii rețetă—

Piept de pui umplut a la Droopina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa

detalii rețetă—

Specialitate cu pui, somon si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi,

detalii rețetă—

Snitel de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fazanii se spala, apoi se taie bucati si se bat cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza si se trec prin

detalii rețetă—

Rulouri de pui la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza,

detalii rețetă—

Rulou cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza

detalii rețetă—

Rulouri cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul

detalii rețetă—

Rulade mici cu castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se ia o bucata de carne macra de la pulpa, se taie in bucati potrivite, ca pentru snitel. Se bat bine cu ciocanul

detalii rețetă—

Piept de pui in pijama

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi

detalii rețetă—