Aperitive

categorii rețete
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crenvusti cu maioneza

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 10m 

Cel mai dorit aperitiv de sarbatori sau zile onomastice

detalii rețetă—

Salata boeuf

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Salata boeuf este un aperitiv clasic la noi ce se prepara cu precadere de sarbatori fie Paste sau Craciun.

detalii rețetă—

Salata “Cuibul cocoşului de munte”

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salata “Cuibul cocoşului de munte” este o salata delicioasa dar mai ales o reteta de salata aspectuoasa cu

detalii rețetă—

Salata de boeuf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salata de boeuf este un aperitiv care se face foarte des de sarbatori. Pentru a pregati salata de boeuf aveti

detalii rețetă—

Piept de pui cu andive si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa

detalii rețetă—

Barcute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca

detalii rețetă—

Barcute cu sunca si zacusca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se

detalii rețetă—

Chiftele din carne si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se toaca marunt si se amesteca cu carnea data prin tocator, usturoiul pisat si maioneza. Se formeaza din

detalii rețetă—

Pasta de mazare cu maioneza si piept de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Fierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc.

detalii rețetă—

Limba cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga

detalii rețetă—

Maioneza de pasare cu andive

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de

detalii rețetă—

Cremvursti cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu

detalii rețetă—

Piept de curcan cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos

detalii rețetă—

Salata cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul; uleiul se toarna cite putin, ca sa

detalii rețetă—