Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui Kiev

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Unul dintre cele mai bune aperitive. Absolut delicios! Nici nu m-as fi gandit ca poate iesi asa o bunatate.

detalii rețetă—

Piept de pui in crusta de seminte

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 40m 

Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!

detalii rețetă—

Snitel grecesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Snitelul grecesc este delicios. Pentru a pregati astfel snitelul trebuie sa folositi 500 de grame de carne de vita.

detalii rețetă—

Snitel de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati.

detalii rețetă—

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile

detalii rețetă—

Snitel pane din carne de porc Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din

detalii rețetă—

Rulada de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu

detalii rețetă—

Snitel de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Snitelele se tamponeaza cu un servetel. Taiem si ierburile marunt. Uleiul se amesteca cu sucul de lamaie si cu

detalii rețetă—

Pui pane (dajaj pane)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai

detalii rețetă—

Snitel umplut (reteta sarbeasca)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru inceput, ardeii copti se curata de pielita si de casuta semintelor. Se prepara vinegreta din usturoiul

detalii rețetă—

Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea

detalii rețetă—

Snitel de porc umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pun 2 feliute de gogosar si 2 de castavete pe 1 cotlet care se ruleaza, se trece prin faina si prin pane apoi se

detalii rețetă—

Snitel piept de pui cu ananas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se face snitel din piept de pui care se condimenteaza se trece prin faina, ou amestecat cu putina smantana (pentru

detalii rețetă—