Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piept de pui in crusta de seminte

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 40m 

Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!

detalii rețetă—

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 50m 

Un aperitiv deosebit!!

detalii rețetă—

Chiftelute in sos marocan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelele in sos marocan sunt aperitive simple si gustoase. Se pregatesc cu ingredientele: carne de miel, felii de

detalii rețetă—

Chiftele cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelele cu sos de rosii sunt foarte gustoase si usor de preparat. Gasiti pe culinar.ro, alaturi de retete cu

detalii rețetă—

Salata cu porc fript si alioli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Salata cu porc fript si sos alioli este o minunata reteta de salata, usor de preparat, usoara de digerat si

detalii rețetă—

Vol-au-vent cu pui si sos parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat. Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o

detalii rețetă—

Crochete cu creier de porc si sos alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros,

detalii rețetă—

Waldostana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Waldostana este o gustare care poate fi servita calda cu sos, sau rece, fara sos.

detalii rețetă—

Limba rece cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind

detalii rețetă—

Chiftelute cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Chiftelele cu sos picant pot fi servite la pranza. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, ceapa, ulei,

detalii rețetă—

Lipii cu sos bolognez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte,

detalii rețetă—

Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne.

detalii rețetă—

Carnati cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii

detalii rețetă—