Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile

detalii rețetă—

Piept de pui umplut a la Droopina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa

detalii rețetă—

Crochete de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceste crochete de curcan se prepara rapid si sunt un aperitiv delicios. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti

detalii rețetă—

Rulouri din piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si

detalii rețetă—

Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se

detalii rețetă—

Clatite cu jambon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se asaza pe fiecare clatita cate o felie de jambon, pun apoi clatitele intr-un vas incasabil, se toarne sucul de

detalii rețetă—

Perisoare din carne de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se

detalii rețetă—

Snitel de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fazanii se spala, apoi se taie bucati si se bat cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza si se trec prin

detalii rețetă—

Snitel de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau

detalii rețetă—

Iepure de casa pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza

detalii rețetă—

Carne de miel pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou

detalii rețetă—

Pateu din ficat de gasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe ficatul de gasca in apa cu vin si 50 gr unt (apa in cantitate cat sa acopere ficatul), timp de 15 minute,

detalii rețetă—

Gasca cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se scot copanele, pieptul si maruntaiele de la o gasca mare, se spala si se pun la fiert cu apa rece cat sa le

detalii rețetă—

Rulouri de pui la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza,

detalii rețetă—