Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiftele cu spanac

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

retete de vara

detalii rețetă—

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 50m 

Un aperitiv deosebit!!

detalii rețetă—

VIDEORulada de porc umpluta cu ou si spanac

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:15m 

Cu Rulada de porc umpluta iti poti convinge chiar si cei mai suspiciosi prieteni ca ai depus extrem de mult efort

detalii rețetă—

Rulada de pui umpluta cu spanac

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Pentru concurs retete de primavara! O rulada plina e culoare, cu verdeturi de primavara, pentru cei dragi dar si

detalii rețetă—

Tarta cu costita si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Tarta cu costita si spanac este o mancare consistenta si delicioasa. Am făcut aluatul de tartă amestecând făina

detalii rețetă—

Chifle cu sunca si spanac

complexitate reteta Redusa 

Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.

detalii rețetă—

Sufleu de spanac cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe spanacul in apa sarata, se scurge, se toaca marunt si se lasa la o parte. Intr-un vas se prajeste putin

detalii rețetă—

Rulouri de carne cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o

detalii rețetă—