Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulada de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se amesteca toate ingredintele, se adauga condimente si sare dupa gust. Se amesteca bine. Cu mainile ude de

detalii rețetă—

Chiftelute de pui cu legume si susan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Tocam legumele sau le bagam la robotel (eu am vrut aspect marmorat). Amestecam impreuna cu carnea, usturoiul,

detalii rețetă—

Carnati din carne de iepure si porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de iepure se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de porc. Se adauga in amestec sarea, piperul,

detalii rețetă—

Mititei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva

detalii rețetă—

Chiftele picante din carnafi sau salam

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata,

detalii rețetă—

Snitel Zselic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul

detalii rețetă—

Chiftelute grecesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente.

detalii rețetă—

Perisoare pe rondele de castravete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper

detalii rețetă—