Aperitive cu ciuperci

Reteta Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci

complexitate reteta Redusa 
legrand_dea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)"
 
Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci este o reteta de aperitiv ce se prepara rapid. Briosele sunt delicioase, perfecte pentru o gustare intre mese, sau servite ca si aperitiv. Pot fi pusa cu usurinta si la pachet.

ingrediente

(pentru 12 brioşe):
   • 200 g făină
   • 200 ml lapte
   • 2 ouă
   • 2 linguri ulei
   • 1 plic praf de copt
   • 100 g caşcaval
   • 100 g ciuperci (champignons) conservate
   • 1 legătură de ceapă verde
   • 1 lingură de frunze de mărar

mod de preparare

• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.


Briosele cu cascaval Delaco Sofia si ciuperci se servesc caldute sau reci.

Incearca si Ciuperci cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.