Aperitive cu ciuperci

Reteta Budinca de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
sulfina_25115 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa.
Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciuper

ingrediente

   9 oua
   375 gr.smantana
   9 linguri maioneza
   425 gr. faina
   1 plic praf de copt
   3 cepe
   2 cutii ciuperci
   sare
   piper
   100 gr. cascaval

mod de preparare

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa.
Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciupercile taiate si se mai prajesc 5 min. Sare si piper dupa gust. Se raceste. Tava 30*24 se unge cu unt(margarina) si se infaineaza. Se toarna in tava 2/3 din aluat. Se netezeste si acopera cu umplutura . Cascavalul ras se presara peste ciuperci. Se acopera cu restul de aluat. Se coace 45 min. sau pana ce se aureste . Se poate face umplutura in acelas mod , dar folosind varza in loc de ciuperci.
Incearca si Ciuperci umplute cu parmezan
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.