Aperitive cu ciuperci

Chifle umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdea

ingrediente

   8 chifle
   1/2 kg ciuperci
   50g unt
   1/2 ceasca lapte
   verdeata
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.
Incearca si Tartine cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite