Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie.

ingrediente

   Pentru ciuperci
   12 ciuperci mari
   100 ml ulei
   25 g unt
   1 leg. Busuioc pentru ornat
Pentru vinaigrette:
   1/2 lamaie
   coaja rasa si sucul
   1 lingura otet
   1 lingera capere mici
   1 catel usturoi tocat marunt
   2 linguri ulei
   1 lingurita mustar
   1 lamaie taiata bucati

mod de preparare

Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie. Apoi se adauga si acestea si se amesteca bine. Se incalzeste gratarul. Se ung ciupercile pe o parte cu ulei. Se aseaza cu cupele in sus pe tava aragazului si se toarna 1 lingurita de ulei in fiecare. Se pune cate o bucatica de unt. Se asezoneaza. Se frig 6-8 minute, pana ce devin aurii – se ung constant cu uleiul ramas. Se transfera in farfurii si se toarne deasupra vinegreta. Ciupercile cu sos vinaigrette de lamaie se orneaza cu frunze de busuioc.


Incearca si Pasta de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.