Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un v

ingrediente

   1 kg ciuperci
   300 g maioneza
   150 ml smantana legata
   sare
   vin alb
   sec
   o foaie de dafin
   mustar
   marar
   patrunjel

mod de preparare

Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un vas de teflon, pe foc domol.


Cand ciupercile sunt bine patrunse, puneti-le in strecuratoare sa se raceasca (apa pastrati-o


pentru a fi adaugata la sosuri si ciorbe).


Combinati maioneza cu smantana, potriviti de sare, mustar, zeama de lamaie ori vin si preparatul poate fi adus la masa.
Pentru aroma puneti marar, patrunjel si - daca va place - ceapa rasa.





Pofta buna!





Alte retete cu ciuperci gasiti aici:


ciuperci cuptor


ciuperci umplute


ciulama de ciuperci
Incearca si Rulada cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.