Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare.
Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre
ele p

ingrediente

   1 kg ciuperci proaspete
   un pahar cu vin
   un pahar cu ulei
   3 rosii mari si coapte
   patrunjel verde
   sare si piper

mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare.


Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre


ele piciorusele.


Adaugati, de asemenea, felii de rosii, patrunjel tocat, ulei, vin, sare si piper, dupa gust.


Puneti tava in cuptorul fierbinte, potoliti focul si lasati preparatul sa fiarba incet pana cand apa lasata de ciuperci si restul lichidului scade aproape complet.


Cand in tava ramane numai ulei, preparatul este gata.
Serviti-l rece ca aperitiv.





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa


Tocanita cu ciuperci


Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca si Ciuperci picante cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.