Ciupercile pane, ideale pentru o masa satioasa si rapida, sunt usor de facut si vor fi pe placul tuturor.
Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat. Li se indeparteaza piciorusele si se dau deoparte. Se sparge oul de gaina, se bate spuma si se adauga condimetele-sare si piper. Ciupercile se trec prin ou, apoi prin faina, dupa care iar prin oua si iar prin faina.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins. Se pun ciupercile pane in tigaie si se prajesc bine si pe o parte si pe alta.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciupercile pane se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati sau de o garnitura din orez.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeBomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D
Bomboane Raffaello cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii