Ciuperci picante cu marar

Se pune putin ulei la incins cca. 2-3 linguri (in functie de cantitatea de ciuperci) si se caleste putin usturoi-ul tocat pana ia o culoare galbuie. A

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci picante cu marar

Ingrediente

  • ciuperci albe tocate cat mai marunt(1
  • 100 kg)
  • 1 capatana de usturoi (mare)
  • am curatat cateii si i-am tocat
  • 1/4 lingurita crushed red pepper
  • 2 legaturi marar tocat
  • cu cat mai mult cu atat mai gustos
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune putin ulei la incins cca. 2-3 linguri (in functie de cantitatea de ciuperci) si se caleste putin usturoi-ul tocat pana ia o culoare galbuie. Atentie sa nu-l ardeti!

Se adauga red crushed pepper si se amesteca in continuu cateva secunde.

Dupa care se adauga ciupercile tocate si se amesteca repede pana (1-2 min.) pana incep sa-si lase zeama si se fierb pana se evapora toata zeama, mestecand din cand in cand.

Dupa ce s-a evaporat toata zeama lasata de ciuperci, se adauga mararul tocat si se mai tine pe foc cca. 1/2 min., dupa care se da la o parte si se pune sare in functie de gustul fiecaruia.


Se lasa sa se raceasca si se servesc cu crackers.

Pofta buna!

Reteta Ciuperci picante cu marar a fost propusa de Sasha pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

Chiftele de ciuperci,

Clatite cu ciuperci,

Ciuperci umplute cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
3
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
5
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Parteneri
Pizza cu muschi file si masline
Bucataras.RO

Pizza cu muschi file si masline

Pizza cu muschi file si masline
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola