Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou.
Separat, curatati c

ingrediente

   5 ciuperci
   creier
   ceapa
   ulei
   parmezan
   sare si piper

mod de preparare

Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou.


Separat, curatati creierul de sange si de pielita, opariti-l cu apa clocotita si dupa ce s-a racit, taiati-l in cuburi mici.


Combinati creierul cu piciorusele de ciuperci tocate fin si calite impreuna cu ceapa, adaugati sare si piper dupa gust.


Omogenizati amestecul si umpleti cu el ciupercile, asezati-le intr-o tava unsa cu ulei sau unt si dati-le la cuptor pentru 25 de minute.


In ultimele 5 minute, presarati-le cu parmezan ras.
Se servesc fierbinti sau reci.





Pofta buna!





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


ciulama de ciuperci


ciuperci tocanita


piept de pui ciuperci
Incearca si Ciuperci cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.