Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
MIRELA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spa

ingrediente

   Pentru patru portii sint necesare: 20 de ciuperci mari
   1 ceapa mai mica
   1 lingura de unt
   1 catel de usturoi
   3 fire de busuioc
   1 legatura de patrunjel
   1 legatura de ceapa verde
   piper
   ulei
   salata asortata

mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei, impreuna cu piciorusele ciupercilor, fin tocate.
Busuiocul, patrunjelul si ceapa verde se spala, se zvinta si se taie marunt. Se amesteca cu ciupercile calite (cu ceapa si usturoi) si se presara piper peste ele. Apoi palariile ciupercilor se umplu cu amestecul preparat. In fiecare palarie se adauga cite o farima de unt si se pun in tava. Se coc pina se rumenesc.
Ciupercile umplute si coapte se servesc cu salata asortata
Incearca si Conopida cu ciuperci de la Bunica
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.