Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.
2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.
3. Dai piep

ingrediente

   600 g ciuperci proaspete
   1 ceapa potrivita
   200 g piept de pui
   1 ou
   1/2 lingurita cimbru
   sare si piper dupa gust
   putin vin alb

mod de preparare

1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.


2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.


3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai marunt.


4. Tai ceapa si o calesti in putin ulei.


5. Adaugi putina apa peste ceapa, sa nu se arda.


6. Apoi adaugi pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciuperci, taiate cubulete.


7. Calesti totul la foc potrivit timp de 10 minute, apoi lasi la racit.


8. Dupa ce s-a racit, adaugi 1 ou si amesteci.


9. Umpli fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie si cand sunt gata umplute, le asezi intr-o tava.


10. Dai la cuptor pentru 30 de minute si, cand sunt aproape gata, le stropesti cu putin vin alb.
Se servesc calde
Incearca si Reteta dietetica de mic dejun cu oua posate
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.