Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu brinza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun

ingrediente

   6 ciuperci mari
   2 linguri unt
   150 gr brinza de vaci
   1 lingura marar tocat
   1 ou
   sare

mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun intr-o cratita sau intr-o tava unsa cu putin unt si se lasa acoperit la foc mic sa se moaie. Dupa ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se pune cite o bucatica de unt peste fiecare si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Incearca si Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu brinza de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.