Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, o

ingrediente

   1/2 kg ciuperci mari
   250 gr. carne de vaca sau vitel
   2-3 linguri ulei
   1 ou
   1 ceapa mare
   1 virf cutit piper
   sare
   1 lingura patrunjel si marar tocate fin

mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei. Se amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile). Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.
Incearca si Ciuperci pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.