Calim ceapa in putin ulei, pe urma punem carnea tocata fara a adauga apa deoarece carnea lasa suficienta apa, lasam sa se faca bine carnea, apoi pune
Calim ceapa in putin ulei, pe urma punem carnea tocata fara a adauga apa deoarece carnea lasa suficienta apa, lasam sa se faca bine carnea, apoi punem legumele (daca ai legume proaspete adauga putina apa) si condimentam dupa gust. Cand toate legumele sunt calite luam de pe foc.
Apoi se adauga oul.
Dupa ce am amestecat toate legumele cu oul umplem ciupercile si le punem in tava.
Piure de cartofi langa sau depinde de preferinte.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci umplute cu legume este propusa de Ramo.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici:
Ciuperci umplute ,
Ciuperci umplute,
Ciuperci umplute cu oua de prepelita Ciuperci umplute (usor de gatit) Ciuperci umplute cu branza Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii