Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ul

ingrediente

   1/2 kg ciuperci
   2 oua
   1 lingura smintina
   1 lingurita tarhon tocat marunt
   sare
   piper

mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se prajesc in tigaie), care se toaca, se amesteca cu smintina si tarhonul. Dupa ce s-au copt ciupercile in cuptor, se scot si se umplu cu compozitia rezultata. Se asaza in tava unsa cu unt si se tin in cuptor 5 minute.
Se servesc reci, stropite cu zeama de lamiie.
Incearca si Tarte cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.