Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu tofu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt
2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt
3.

ingrediente

   16 ciuperci mari
   1 legatura de ceapa mare
   200 gr tofu
   3 rosii
   3-4 fire usturoi verde
   1 lingurita rasa de chimen macinat
   50 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt


2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt


3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile


4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins


5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute
Se pot servi calde, cate 4 la o portie
Incearca si Ciuperci delicioase
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu tofu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.