Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu verdeata si telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa

ingrediente

   12 ciuperci mari
   200 gr telemea de oaie
   1 lingura seminte de chimen
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   1 legatura ceapa
   2-3 linguri ulei
   sare
   piper

mod de preparare




Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa 10-12 minute adaugati chimenul, patrunjelul si mararul tocate marunt. Mai caliti 4-5 minute, apoi adaugati telemeaua data pe razatoarea mare, amestecati bine si luati tigaia de pe foc. Potriviti de sare si piper dupa gust si umpleti ciupercile cu acest amestec. Puneti ciupercile umplute intr-o tava pe hartie de copt si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti ciupercile 20-25 de minute la foc potrivit.



Se stropesc la servire cu putin ulei de masline si se pune alaturi niste paine prajita si eventual o salata de rosii.


Alte aperitive:


Chiftele Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci
Incearca si Aperitiv cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu verdeata si telemea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.