Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si casc
Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si cascaval ras. Cu acest amestec vom umple fiecare palariuta de ciupercuta :) Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam la cuptor pentru 20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval ras deasupra si patrunjel verde. Simplu, rapid si bun! Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii