Aperitive cu ciuperci

Reteta Clatite cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gordan crina-daciana 8739 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala.
Se calesc cepele in

ingrediente

   aluat pentru clatite
   2 cepe mijlocii
   300 g carne tocata
   ciuperci
   condimente
   3 oua
   faina
   ulei
   scobitori

mod de preparare

Se prepara clatitele dupa reteta obisnuita doar ca se pune putina sare si nu se pune zahar si nici bicarbonat sau apa minerala.

Se calesc cepele in putin ulei apoi se adauga ciupercile si le lasa sa se caleasca bine. La urma se adauga si carnea tocata. Se condimenteaza toate dupa gust.

In fiecare clatita se pune cate 1-2 linguri de continut apoi se impacheteaza asemenea unui plic (se indoaie putin din lateral si apoi se ruleaza). Marginea ramasa se prinde in scobitori.
Clatitele umplute se tapeteaza in faina si apoi se dau prin ou asemenea snitelelor si se prajesc in ulei incins.
Se consuma ca atare sau taiate rondele alaturi de alte aperitive reci.
Incearca si Clatite cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.