Aperitive cu ciuperci

Reteta Cornuri umplute cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri.
Cu un cutit bine ascutit, taiati-

ingrediente

   10-12 cornuri mici
   600 g ciuperci
   150 g unt
   3 oua
   sare si piper

mod de preparare

Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri.


Cu un cutit bine ascutit, taiati-le in doua pe lung, iar cu o lingurita scoateti-le o parte din miez, astfel incat sa ramana ca niste corabioare lungi.


Separat, spalati bine ciupercile sub jet de apa rece si taiati-le in cate 3-4 bucati dupa marimea acestora, caliti-le in unt fierbinte, intr-un vas de teflon, adaugati sare, piper, dupa gust, si la urma ouale batute bine.


Omogenizati compozitia, umpleti cu aceasta


cornurile si asezati-le intr-o tava lunga.


Dati tava la cuptor pana cand cornurile se rumenesc frumos.
Serviti-le ca aperitiv cat sunt fierbinti.





Pofta buna!





Alte retete cu ciuperci gasiti aici:


ciuperci cuptor


ciuperci umplute


ciulama de ciuperci


piept de pui ciuperci
Incearca si Crochete cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.